De boerderij, De Quina Hoeve,... 

Jullie komen terecht op het Erf van Boer Jan. Hij is een ras echte boer in hart en nieren. De Quina Hoeve is oorspronkelijk een gemengd varkensbedrijf met akkerbouw (bieten, 
tarwe, gerst en maïs). Boer Jan en zijn vrouw Carine staan al meer dan 30 jaar aan het
roer van het bedrijf.

Er is ondertussen al heel wat beestenleven te bespeuren op De Quina Hoeve. Ga naar 'Ontdek onze dieren' en lees zelf welke dieren je bij ons kan vertroetelen. 

 

Het zijn dochters Cindy & Cathy die met het idee van "kinderfeestjes" op de proppen kwamen. Het is ondertussen al enkele jaren geleden, maar we herinneren onze eigen boerderijfeestjes als geen ander. Zoete herinneringen! Net daarom willen we ook andere kinderen die kans geven hun verjaardag te vieren als een echte boer of boerin! 

Na enkele maanden kinderfeestjes te organiseren, kregen we snel de vraag of mensen onze boerderij ook konden gebruiken voor een ontbijtje met vrienden en familie, of een communiefeest, een toffe vergadering met collega's, ect. Zo gezegd, zo gedaan! Iedereen is welkom! Onder 'Ons Aanbod' vind je alle informatie over onze verschillende formules. 

 

Vanwaar komt de naam 'QUINA HOEVE'? 

 

Boer Jan renoveerde op eigen houtje een oude paardenstal. Een stal waar vele jaren geleden ook zijn paarden stonden. Zijn laatste paard dat er gestald werd, was de bloed mooie merrie QUINA. Aangezien de stal volledig verbouwd is om toffe activiteiten te organiseren op de boerderij. Hebben we niet getwijfeld om het hele project te dompelen onder de noemer ' De Quina Hoeve'. Het nieuwe veulentje dat in 2018 geboren werd op de boerderij, kreeg dan ook zonder twijfel de naam 'QUINA'. Hoe zullen we het zeggen... De cirkel is rond? ...

Ohja, waar we niet aan dachten. Blijkbaar is het niet zo evident uit te spreken. Voor alle duidelijk het is "KWIEEEEENAAAA" niet Quinoa of een andere variant ;) 

Kiezegemstraat 15

3390 Sint-Joris-Winge 

Reserveren is noodzakelijk

De Quina Hoeve 

geniet Beleef en feest op EEN ECHTE boerderij