Vergaderingen

Wil je even uit die saaie bureau? Kom vergaderen met je ganse team op De Quina Hoeve. Zoek je een toffe plaats voor een workshop te geven? Gebruik het zaaltje voor waar je zin in hebt. 

HET ZAALTJE

 

3 jaar lang renoveerde boer Jan een oude paardenstal. Hij maakte er een knap, gezellig zaaltje van. Hier en daar is er nog een kleine afwerking nodig, maar we kunnen het alvast gebruiken. 

Ideaal om rustig te vergaderen met collega's. Wij voorzien een projectiescherm, beamer en uiteraard de nodig stopcontacten zodat de computers niet zonder energie vallen. WIFI is er ook. 

Naast vergaderen ben je misschien een creatieve bij die graag andere mensen iets bij leert? Gebruik het zaaltje om een toffe workshop te organiseren. 

Uiteraard geen toffe vergadering/workshop zonder een stevige pauze. Je kan een rondleiding boeken op de boerderij. Waarbij wij even goede dag zeggen aan al de dieren op de boerderij. Afsluiten doen we met een stevige tractor en kar rit. 

Eten?

Geen toffe vergadering zonder een lekkere lunchpauze

Mag het allemaal wat specialer? 

 

Wij werken samen met een aantal traiteurs voor het Bourgondisch tafelen of een lekker stukje vlees op de BBQ. 

Eerder zin in zoet?

 

Bij de koffie en thee kan je kiezen voor homemade pannenkoeken. Of liever een ijsje van hoeve De Peinwinning? Of gewoon een goed stukje vlaai? 

Geen vroege vogel? Zin iets hartig?

 

Je kan kiezen uit een lekker broodjes assortiment , kaas-charcuterie schotel. Of wat dacht van je vers gemaakte balletjes in tomaten saus van mama Carine? De vingers zullen worden afgelekt. 

Ochtendstond heeft goud in de mond.

 

Van vers gebakken eitjes met spek tot granola met vers fruit en yoghurt. Alles vergezeld met brood uit oma's bakoven. Uiteraard mag de verse confituur van Cathy niet ontbreken. 

 BOERENONTBIJT
HAPJE EN KLAPJE
ZOETEBEKJES 
TRAITEURS 
Drinken?
  • Wij voorzien de drankjes die je wenst

Prijzen?
  • Stuur ons hoe jij jou boerderij - VERGADERING - WORKSHOP wenst en we sturen je een offerte op maat.