Boerderij evenementen 

Op deze pagina houden we jullie graag op de hoogte van leuke event's die we organiseren. Van onze toffe belevingskampen tot een gezellig boerenontbijt? We will keep you posted (zie ook sociale media)

JOEPIE! 🎉Onze -boerderij belevingskampjes data- zijn gekend. Wie dompelt zich graag onder als boer en boerin voor een dag? Schrijf je dan snel in via info@dequinahoeve.be

Het wordt een vakantiedag om nooit te vergeten. Van de dagdagelijkse activiteiten op de boerderij, tot leren tractor rijden, een souveniertje knutselen, samen spelen op het stroparcours. We voorzien appelsap van Boer Bram, plat water, een tussendoortje en 's middags een lekkere hotdog.

Vanaf dit jaar, op aanvraag van de mama's en papa's, ook een dagje volledig uitgerekend voor de allerkleinste!

 

Belevingskamp: €26
Tweedaagse: €55 (zonder overnachting)

 

Van 9u00 tot 16u00

 

Inschrijven enkel mogelijk via info@dequinahoeve.be.

 

Tot dan!
Liefs
Mega Cindy

GROTE VAKANTIE 2019?
Schermafbeelding 2019-05-03 om 21.58.46.

Joepiejeeejholeepistoleesante, ook in de grote vakantie organiseren we kampjes waarbij de kids zich helemaal kunnen indompelen in het boerderijleven.

🗓1&2 juli organiseren we een tweedaags belevingskamp. De eerste dag vertoeven we op De Quina Hoeve en verzorgen we alle dieren op de boerderij. Naast de dagelijkse taken, en spelen op het stroparcours, zetten we de boel op stelten met onze waterspelletjes. De dag nadien kunnen de kids kennismaken met een koeienboerderij! We trekken samen naar Hoeve de Peinwinning waar we fijn buiten kunnen spelen, en uiteraard een ijsje smullen! Slapen doen we gewoon bij mama en papa. Onze tweedaagse is geschikt voor kindjes vanaf 5 jaar. €55 per kind

🗓12 augustus is er een belevingskampje voor kindjes vanaf 4 tot 7 jaar en

🗓26 augustus voor kindjes vanaf 7 tot 11 jaar. De dag steekt vol leuke activiteiten, van ravotten op het stroparcours, dieren verzorgen, knutselen, tot verfrissende spelletjes. We blijven heel de dag op De Quina Hoeve. €25 per kind.

Alle kampjes starten om 9u en eindigen om 16u. We voorzien tussendoortjes, appelsap, water en een lekkere hotdog op de middag. Je kan je bengel inschrijven enkel via e-mail info@dequinahoeve.be

Wij kijken er naar uit! 
Tot dan! 
Liefs

PAASVAKANTIE 2019...
Schermafbeelding 2019-03-20 om 21.20.47.

JOEPIE! 🐥 PAASVAKANTIE EVENTS ZIJN BEKEND 🐥

 

Wie doet mee aan een BEESTIG leuke paasvakantie?

 

🗓maandag 8 april organiseren we een PAAS - BELEVINGSKAMP geschikt voor helpertjes van 4 tot 7 jaar. Naast de dagdagelijkse boerderij taken dompelen we ons helemaal onder in het paas gebeuren. Van eitjes rapen tot eitjes versieren. (VOLZET)

 

🗓maandag 15 april organiseren we een PAAS - BELEVINGSKAMP geschikt voor helpers van 7 tot 11 jaar. Help als een echte boer de dieren verzorgen, en ontmasker nadien de eierdief...

We starten telkens om 9u en eindigen om 16u. Tussendoortjes en lekkere hotdogs worden voorzien, ook Broer Bram zijn appelsap mag niet ontbreken! €25 per persoon.

🐥🐥

 

Kom je graag eens naar de boerderij met mama, papa, meter, opa, peter, zus, oma en broer? Super nieuws!

🗓zondag april 21 staat in teken van vrienden en familie. Reserveer je tafel in onze speelloods en geniet van een uitgebreid, huisgemaakt boeren-ontbijtbuffet. Van vers gebakken eitjes met spek, tot homemade granola met vers fruit. Nadien maken we een toffe rondleiding op onze boerderij. Waarbij de kids op eitjes-speurtocht kunnen. Afsluiten doen we met een tractor ritje! We starten om 9u. Voor een voormiddag vol paas-plezier inclusief eten en drinken betalen volwassenen €28 per persoon, de kindjes vanaf 4 jaar €18 per persoon. Kinderen onder de 4 jaar zijn gratis. (VOLZET) 

Voor alle events dien je vooraf te reserveren, dit kan enkel via e-mail! - info@dequinahoeve.be